1. Kies je box. 2. Bepaal je gewicht. 3. Je bent klaar :) ga verder met afrekenen.
meer informatie

bent u Allergische voor een product?

Is er een fruitstuk niet goed?

 

Wekelijkse Fruitbox

4 tot 20 KG
meer informatie

bent u Allergische voor een product?

Is er een fruitstuk niet goed?

 

Tweewekelijkse Fruitbox

4 tot 20KG
meer informatie

4 tot 20 KG

Vierwekelijkse fruitbox

4 tot 20 KG
meer informatie

Wilt u iemand verassen of iemand betterschap wensen wij zullen het helemaal voor u verzorgen.
Wilt daarbij een kaartje met tekst dan is dat ook mogelijk! Wij staan voor u klaar!

Lees over ons healthyculture

Losse fruitbox

4 tot 20KG

Waar komt ons fruit vandaan?

Wij ontvangen elke dag vers fruit. Het fruit wordt geplukt, gecheckt en direct gekoeld en dat zorgt ervoor dat alleen het allerbeste in jouw verse fruitpakket belandt. Wij stellen hoge eisen aan ons fruit, zo kunnen wij garanderen dat jij je fruit van de beste kwaliteit tegen een lage prijs ontvangt. Wij vinden namelijk dat gezond eten voor iedereen betaalbaar moet zijn. 

 

 

Wat zit er in de fruitbox?

In onze fruitpakketten zit een mix van bijvoorbeeld verse appels, peren, aardbeien en druiven. Seizoensgebonden fruit zal jij ook terugvinden in onze fruitboxen, zoals pruimen en nectarines die wij van gekwalificeerde boeren uit Nederland en Europa afnemen. Maar ook van telers uit exotische landen zoals bananen, ananas, mango's, kaki's, meloenen enzovoort. Wij zullen jou wekelijks verrassen met heerlijk vers fruit. Kijk niet verbaasd op als er een bijzonder stuk fruit, groentesnack of een verassing in jouw pakket zit, welke jij nog nooit gegeten hebt. Want soms willen wij nog wel eens een vergeten vrucht in het zonnetje zetten. 

 

 

Wekelijks een fruitmand ontvangen?

Dat is mogelijk! Kies de fruitbox die het beste bij jou past. Vul in of jij deze eenmalig, elke week, tweewekelijks of een keer per maand wil ontvangen. Jouw fruitpakket kun je elk moment wijzigen via je account. Zo geniet je altijd van een fruitmand vol vers fruit.