Kies je fruitbox.

 

Met de 4 kilo box kan je samen een week of langer genieten van een gezonde, goed gevulde fruitschaal. 
Een 4 kilo fruitbox is genoeg voor 2 personen of voor de echte fruitliefhebber.
Heeft u een gezin, kies dan voor 8, 12, 16 of meer kilo. Om het voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te maken, bieden wij de fruitpakketten aan voor deze lage prijs. Jij kunt het zo fruitig maken als jezelf wil!

Betalingen

 

Bij een eenmalige fruitbox gaat de betaling via iDeal, Paysafe, Credit Card of Paypal. Bij elk gekozen abonnement zal er van te voren een verificatie van 0,01 cent plaatsvinden. Afhankelijk van je pakket keuze wordt het bedrag van je abonnement, vooraf, één keer per vier weken via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

De bezorging

Wij leveren van maandag tot en met vrijdag altijd tussen 17.00 en 22.00 uur, behalve op de Eerste kerstdag, Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. We bezorgen dan op de eerst volgende werkdag.

Vandaag een bestelling plaatsen = overmorgen in huis . Dat betekent dat er tussen bestelling en levering minimaal 1 werkdag zit!

Op zaterdag en zondag kan je helaas geen bestellingen plaatsen en vinden er geen leveringen plaats.

Wil je bijvoorbeeld op maandag een fruitpakket geleverd hebben, dan kan je vrijdags tot 23:59 uur de bestelling plaatsen.

Bovendien kan je ook zelf aangeven wanneer je jouw fruitmandje wilt ontvangen, vandaag bestellen = overmorgen geleverd of de dagen daarna tot en met vrijdag in diezelfde week.

 

 

Ontvang je bestelling

Indien je onverwachts niet thuis bent zullen we jouw box bij de dichtstbijzijnde buren proberen af te leveren, hiervan zullen we jou op de hoogte stellen.

Mocht de aflevering bij buren niet gelukt zijn dan kan je daarnaast ook contact nummer: 

085-0601410 bellen.

Je fruitbox zal de volgende dag weer afgeleverd worden, behalve wanneer dat binnen het weekend valt.

Maar je kan je box ook volgen door middel van de track&trace link die we jou per mail tussen 14:00 en 15:00 sturen zodat je precies weet wanneer je jouw box kan verwachten.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je ook altijd chatten met onze klantenservice die van 9.00 tot 17.00 beschikbaar zal zijn op de website.

Indien we gesloten zijn kan je ook een contactformulier invullen met je vraag, zodat wij jouw vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden.